T'ajudem en la millora del teu estat físic
Et tractem les afeccions cròniques i lesions agudes
Previous
Next

Som la teva millor   medicima

Unitats de trauma i afeccions

TRAUMA

ESPORT

TRAUMATOLOGIA

TRACTAMENT DE LA MÀ

ALTRES AFECCIONS

NEUROLOGIA

INESTABILITAT I VERTÍGEN

ESCOLIOSIS I DESVIACIONS DE LA COLUMNA

MANDÍBULA, ARTICULACIÓ TEMPOROMANDIBULAR COMPLEX OROFACIAL

Traumatologia

Tractem qualsevol lesió muscular o articular aguda o crònica que limiti el moviment.

 

Pot ser produïda per un sobreesforç, per una caiguda, una mala postura a la feina o en l’activitat esportiva.

En aquest camp a TAUSALUT utilitzem tècniques específiques i aparatatge de vanguarda per recuperar cada lesió de forma precisa.

La nostra llarga trajectòria fa que siguem especialistes en tractar les patologies més comunes com les tendinitis, els esguinços, les contractures de sobrecàrrega, les hèrnies, les protrusions i les bursitis entre moltes altres patologies però també siguem centre de referència en tractaments de la mà o del peu del corredor gràcies a l’equip multidisciplinar del que disposem.

Esport

T’ajudem a recuperar-te abans i millor les lesions típiques esportives  i t’aconsellem per evitar recaigudes. 

La punció seca, els ganxos són aliats perfectes per reduir les contractures musculars.  

L’Indiba és la solució perfecte per desinflamar de forma ràpida qualsevol traumatisme i les Ones de Xoc ens ajudaran a desfer calcificacions o reestablir la mobilitat dels tendons més adherits.

Amb el Kineticontrol el fisioterapeuta especialista avaluarà la funció de cada múscul per reequilibrar-lo i donar-te la clau per evitar que et tornis a fer mal fent allò que t’apassiona.  

L’osteopatia també resulta de gran utilitat si t’estàs recuperant d’una lesió o si fa molt de temps que no practiques cap activitat i vols tornar-ho a fer sense risc.

El terapeuta valorarà els teus bloquejos i et farà un “resset” perquè ho tornis a provar sense risc de fer-te mal.  

Tractament de la mà

La mà és l’estructura biomecànica més complexa del cos i resulta un complex entramat de tendons, baines, lligaments i músculs que s’entrellacen ocupant un espai especialment petit.

La precisa maquinària de la què disposa permet aconseguir des de la delicadesa de l’escriptura, el maneig d’un instrument musical o les carícies fins a la intensitat de les preses d’escalada i la manipulació d’eines de feina. Força, moviment, sensibilitat, tot ben combinat en un delicat equilibri.

Mandíbula, articulació Temporomandibular complex Orofacial

L’articulació Temporomadibular és la unió de la mandíbula amb el crani. Formen part del sistema estomatognàtic que inclou el crani, el conjunt de la musculatura del coll i la cintura escapular. Del seu correcte equilibri depenen les funcions respiratòries, la masticació, la deglució i la fonació.  

Quan aquesta articulació es troba en disfunció l’esquema postural queda alterat degut a que el sistema vestibular, encarregat de l’equilibri, s’hi troba en íntima relació.  

El bruxisme, la tensió o dolor mandibular, la disfuncions de deglució o fonació poden tenir origen en un desequilibri en aquesta zona i el seu tractament resulta altament eficaç.  

Inestabilitat i Vertígen

El sistema vestibular es situa a l’interior de la oïda interna i s’encarrega del nostre equilibri.  Sovint confonem el vertigen amb la inestabilitat.  

El terapeuta especialista buscarà l’origen del teu malestar en funció de la simptomatologia però també amb una bateria de Testos Clínics. 

Més del 80% de les crisis agudes són degudes al Vertigen Posicional Paroxistic Benigne i es poden diagnosticar i tractar en una sola sessió.  

Neurologia

L’especialització en neurologia és molt àmplia i complexa.

En el nostre centre et podrem ajudar en els problemes motors o sensitius produïts per malalties com el Parkinson, l’Ictus o les seqüeles d’un traumatisme cranioencefàlic.

Escoliosis i desviacions
de la columna

L’abordatge holístic de la postura i el tractament específic de les seves deformitats constitueixen un repte per al nostre equip.

Sovint les nostres osteòpates pediàtriques diagnostiquen, deriven, i tracten però també busquen suport en els nostres fisioterapeutes per aconseguir un creixement harmònic de la columna dels més petits mitjançant l’aprenentatge d’exercicis personalitzats.

Però no només els més petits es beneficien d’aquesta especialitat. Els adolescents i les persones adultes sovint derivades pels traumatòlegs o metges rehabilitadors troben en la fisioteràpia l’acompanyament i suport per descobrir les eines que milloraran la postura i evitaran els seus dolors compensatoris.

A TAUSALUT procurem que la persona conegui i entengui la seva deformitat per així aconseguir una bona percepció i correcció postural per poder d’aquesta manera “automatitzar-la” en les activitats de la vida diària.