Et tractem i cuidem quan més ho necessites
T'acompanyem sempre, en qualsevol moment vital
Previous
Next

PROTOCOL TRACTAMENT
EMBARÀS

Si t’estàs plantejant quedar-te embarassada, et recomanem una sessió prèvia amb l’osteòpata. Aquest tractament et permetrà alliberar bloquejos en la zona pelviana i lumbar que durant l’embaràs no podran rebre tractaments estructurals directes.

Si abans de l’embaràs ja pateixes dolors a nivell del sòl pelvià, especialment durant les relacions sexuals o una excessiva tendència a les infeccions d’orina et recomanem també una sessió prèvia amb la fisioterapeuta especialista en sòl pelvià.

Si et costa quedar-te embarassada, no dubtis en consultar amb la teva osteòpata i apuntar-te a Ioga Dona, una activitat especialment pensada per ajudar a trobar l’equilibri físic i emocional que requereix aquesta etapa.

És un bon moment perquè la fisioterapeuta especialista et faci una revisió de l’estat de la teva musculatura abdominal i perineal per orientar-te sobre el seu estat i planificar el tractament en funció de les teves necessitats.

Estàs entrant en el tercer trimestre. No descuidis la teva salut i mou el cos amb nosaltres. A Tausalut trobaràs la Gimnàstica Prenatal i el Ioga Embaràs per millorar la teva salut i connectar amb el teu petit/a.

El petit està de natges? L’osteòpata és el teu professional de referència. Buscarem possibles motius que justifiquin aquesta postura del petit i t’ajudem a resoldre-ho. No esperis més. Com abans ho abordem més possibilitats tenim que canvi aquesta preferència.

Vinga que això ja ho tens! No deixis de fer una sessió individual amb les físios perquè et donin eines per treballar les fases de dilatació i expulsiu.

Ja passes de la setmana 40 i no es mou res? T’amenacen amb la inducció?. Demana una sessió d’osteopatia. Treballarem el teu sistema nerviós per ajudar al teu cerebel a alliberar l’oxitocina endògena del teu cos.

Passada la quarantena és un bon moment per revisar l’estat del teu sòl pelvià i assessorar-te en la seva recuperació.

Demana a secretaria que t’inclogui a la llista de CRIANÇA TAUSALUT per rebre tota la informació de cursos i xerrades que fem orientats a donar-te eines de salut per al teu petit. Apunta’t a les activitats que tenim programades per a tu i vine a fer tribu.

PROTOCOL TRACTAMENT
NADÓ

Pots portar-lo a TAUSALUT tan aviat com vulguis!

La primera visita del nadó és recomanable en els primers quinze dies de vida del petit. Tot i si ha estat un part fàcil no hi ha gens de pressa en venir. El primer és que tu et recuperis i trobis l’espai i l’energia per a portar-lo. Si ha estat un part instrumentat i mecànicament difícil és recomanable que el portis tan aviat com puguis, especialment si el veus irritable, si perceps asimetries en el seu crani o si el veus inquiet.

Tant si fas pit com si has optat per lactància artificial és important que consultis als nostres especialistes si observes problemes en la succió i/o deglució. La lactància és la primera fita del desenvolupament psicomotor del nadó i cal que es realitzi de forma correcta perquè evitar problemes futurs les habilitats que depenen de la bona funció lingual com la fonació, la deglució o la formació dental.

Revisió control postural del nadó i primeres activitats psicomotrius.

És un bon moment per portar-lo i revisar el seu equilibri pel que fa al tronc i les seves habilitats motrius.

Si trobes que el teu nadó té un «punt feble» et recomanem que ens consultis. Les bronquitis recurrents, les otitis, les obstruccions de lacrimal solen tenir fàcil solució reequilibrant la mecànica dels òrgans implicats en la seva funció.

No totes les dificultats en l’aprenentatge acadèmic són conductuals o relacionades amb la motivació de l’infant. Desajustos en la seva mecànica, lateralitats creuades i bloquejos en els reflexos primaris poden ser el seu origen. Consulta amb els nostres professionals.