T'ajudem en la millora del teu estat físic
Et tractem les afeccions cròniques i lesions agudes
Som part del teu equip esportiu
Previous
Next

Som la teva millor   medicima

Especialitstes en Fisioteràpia

La fisioteràpia engloba tot un ventall de tècniques per millorar l’estat físic i està especialment indicada tant per tractar disfuncions cròniques com lesions agudes.

A TAUSALUT tractem el dolor i la disfunció mitjançant la recuperació de l’estructura i la reeducació del pacient per mantenir un bon estat físic i evitar així les possibles recaigudes.

Valorem de forma global al pacient, no només el punt de lesió sinó també busquem la causa i donem eines per accelerar la recuperació.

LES NOSTRES TÈCNIQUES MANUALS i ENFOCAMENTS TERAPÈUTICS

A més de les mobilitzacions, estiraments, traccions, i massatges els fisioterapeutes del  centre estem formats en altres tècniques com:

Teràpia Miofascial

Què és?

La fàscia és una xarxa de teixint connectiu que es distribueix per tot el cos i que permet separar els músculs, les vísceres i els diferents sistemes del nostre cos. La seva correcta funció permet la protecció de la estructura que envolta però també permet el lliscament correcte entre les estructures veïnes. Qualsevol traumatisme físic o emocional poden alterar la seva composició i la seva capacitat de lliscament provocant adherències, inflamació i per tant reduint la mobilitat o provocant dolor.  

Com funciona?

És una tècnica utilitzada per reduir el dolor i la falta de mobilitat mitjançant el tractament manual de la fàscia que envolta els músculs a nivell superficial i profund.

A TAUSALUT, a més, disposem dels elèctrodes específics d’INDIBA pel tractament de Fàscies per treballar qualsevol de les estructures afectades amb uns resultats espectaculars. 

Sabies què? Degut a que la fàscia és connecta en forma de xarxa pot provocar que la zona de restricció estigui a certa distància de l’àrea que presenta la simptomatologia. 

Drenatge Manual Limfàtic

Què és?

El sistema limfàtic contribueix al bon manteniment del medi líquid del nostre cos.

Com funciona?

El Drenatge Limfàtic Manual és una tècnica de massatge suau que contribueix a que aquest sistema augmenti la seva funció multiplicant fins a 10 vegades la seva capacitat de drenar.

Posturologia

Què és?

La postura està regulada per un sistema de biofeedback complex que obté informació dels captors posturals (visió, pressió plantar, articulacions...) i l'envia al cervell on s'elabora la resposta perquè la musculatura mantingui el seu to correcte.

Com funciona?

Mitjançant la Posturologia els terapeutes realitzem tot un conjunt de testos i proves per poder determinar quin és el principal origen de la disfunció i així diagnosticar, tractar o derivar al pacient per solucionar definitivament els seus problemes posturals o la simptomatologia que se’n deriva.

Sabies què? El cos humà és un sistema oscil·latori. De la mateixa manera que respirem amb una freqüència, o que el nostre cor batega, el nostre cos oscil·la per optimitzar la postura i adaptar-se a l’entorn. 

Kineticontrol

Què és?

Sovint les persones que presenten dolor o es lesionen amb freqüència solen moure's de forma inapropiada i utilitzen molta força per fer tasques que en realitat necessiten una càrrega mínima

Com funciona?

Mitjançant el kineticontrol els terapeutes identifiquem  els moviments erronis i proposem un reentrenament amb exercicis fàcils però molt precisos i específics dels músculs implicats en els diferents gestos per aconseguir una recuperació i readaptació a l’eficàcia del moviment.

Reeducació Postural Global

Què és?

El cos està format per diferents cadenes musculars que s'escurcen, ja sigui a causa de la seva postura o adaptacions a lesions mal curades.

Com funciona?

Coneguda com a RPG, és un mètode de tractament que posa especial atenció en les diferents cadenes musculars del cos. 

És una tècnica ideal per a procurar el correcte creixement dels nens i adolescents i permet a l’adult alliberar-se de les tensions que acumula en la seva activitat laboral diària.