reforcem els nostres tractaments manuals amb eines indolores
Et tractem les disfuncions cròniques i lesions agudes
Previous
Next

Som la teva millor   medicima

LES NOSTRES EINES DE TORTURA  
SALUDABLE

Reforcem les nostres tècniques manuals amb eines complementaries que ens ajuden en cada simptomatologia

GANXOS

L’aplicació de la tècnica de Fibrolisis Instrumental Miofascial  o Ganxos, va sorgir com a mètode per arribar als plans musculars més profunds on moltes vegades es formen les adherències  i petits dipòsits úrics i càlcics que limiten la correcta mobilitat muscular.  

Els ganxos tenen diferents formes per tal de poder accedir a les diferents parts anatòmiques del nostre cos i estan especialment indicats per tractar les adherències postinflamatòries, les cicatrius, les contractures més resistents i les inflamacions tendinoses més cròniques.  

Sabies què? Tot i el seu intimidador aspecte no són especialment dolorosos i són de gran eficàcia.  

PUNCIÓ SECA

Técnica on s’utilitzen agulles d’acupuntura per tractar alguns dolor musculars i tendinosos. Amb l’agulla es busca ”desactivar el punt gallet” que es la zona muscular causant del dolor miofascial. Aquests punts es produeixen per moviments repetitius, o quan el múscul es manté en la mateixa posició d’escurçament de forma mantinguda. 

Sabies què? Alguns mals de cap poden ser causats per l’activació d’alguns punts gatell de la zona cervical.

ONES DE XOC

Serveixen per tractar patologies tendinoses cròniques com la tendinopaties o calcificacions del tendó supraespinós, l’epicondilitis, la fascitis plantar i la trocanteritis entre moltes altres.

El seu objectiu és provocar una petita inflamació mitjançant l’aplicació de percussió de baixa o moderada intensitat però amb molta freqüència en la zona afectada per estimular l’aport sanguini i reactivar el procés curatiu del cos reparant així la zona cronificada.

Sabies què?  Les Ones de Xoc, en els hospitals, s’utilitzen per fer les litotrícies que permeten trencar les pedres als ronyons i que dificulten una correcta funció urinària.

INDIBA

És un aparell de radiofreqüència que permet una ràpida reparació de qualsevol teixit tou (càpsula, tendó..) gràcies a l’augment de l’aport sanguini a la zona on s’aplica, i que ens permet arribar a qualsevol teixit per molt profund que estigui.

Resulta un tractament indolor i sense efectes secundaris de gran eficiència que ens permet abordar tant lesions agudes com lesions cròniques.

INDIBA és un dels aparells més reclamats pels nostres pacients ja que serveix per tractar qualsevol lesió de forma indolora, no té efectes secundaris i permet compaginar el tractament amb l’entrenament esportiu de forma immediata.

Sabies què? El tractament amb INDIBA ens permet tractar zones que contenen material d’osteosíntesis com plaques, claus o grapes sense cap mena de perill.