ACTIVITATS DIRIGIDES PER SENTRI-TE MILLOR

Som la teva millor   medicima

Activitats terapèutiques

En l’actualitat a TAUSALUT trobaràs més d’una dotzena de grups d’activitats dirigides amb l’objectiu de fomentar la salut dels nostres pacients.

Gimnàstica dolça

Gimnàstica dolça

Ofereix la possibilitat de moure el cos d’una manera sana i efectiva. Persones amb artrosis, hèrnies discals, contractures i altres disfuncions, troben en aquest espai una manera sana de cuidar-se amb la seguretat del control especialitzat d’un fisioterapeuta. Durant la classe es combinen exercicis de tonificació i estiraments, amb especial atenció a l’esquena, sense descuidar les extremitats.

Salutgym

Salutgym

Més intensa que la gimnàstica dolça i especialment pensada per a persones que volen fer exercici sense el risc de fer-se mal. Salutgym combina exercicis posturals, streching, pilates, i estirament dels principals músculs de l’esquena i les extremitats. També dirigida per fisioterapeutes és una activitat física segura i saludable per alumnes que requereixen una atenció especialitzada, dirigida i personalitzada.

Pilates postural

Pilates postural

És una gimnàstica terapèutica i global que permet equilibrar la postura de l’alumne mitjançant exercicis de tonificació i coordinació on la respiració i la ment hi són sempre presents.

Estirament cadenes musculars

Estirament cadenes musculars

És una pràctica corporal precisa, senzilla i molt efectiva. Ajuda a millorar la flexibilitat corporal a través de la elongació de la musculatura superficial i profunda, també estirem les fàscies mitjançant estiraments de llarga durada i d’intensitat moderada despertant la consciència corporal i sensorial.

Ioga salut

Ioga salut

És una antiga pràctica física que es va iniciar a la India fa milers d’anys i que té com objectiu millorar la salut treballant cos i ment. La pràctica continuada del Ioga ens ensenya a allunyar-nos de les tensions que ens envolten i ens connecta amb el nostre món interior de pau i tranquil·litat.

Ioga dona

Ioga dona

De la mà de Blanca Solé, Fisioterapeuta especialista en Ginecologia, Obstetrícia i Fisiosexología formada en Ioga, Gimnàstica Hipopressiva i recuperació Postpart gaudireu d’un espai únic en el qual podreu alliberar el vostre cos i aprendreu a escoltar-lo per aprendre a cuidar-lo millor.

Ioga embaràs

Ioga embaràs

Les classes de Ioga prenatal són un espai per retrobar-te, sentir-te i compartir exercicis i postures que t’ajudaran connectar de forma conscient amb el teu bebè i treballar una respiració fluida que t'ajudi a transitar aquesta etapa d’una forma molt més tranquil·la i en plena forma, facilitant un part més conscient i natural.

Gimnàstica prenatal

Gimnàstica prenatal

La gimnàstica Prenatal ajuda a les futures mares a cuidar el seu cos, la seva ment i preparar-se per rebre al seu nadó. Augmenta les possibilitats d’un part mecànicament més respectuós i una prompta recuperació.

MAMAGYM

MAMAGYM

Classes dirigides per fisioterapeutes amb exercicis globals de tot el cos posant especial atenció en aquelles zones més vulnerables com els braços i cervicals, però sense oblidar mai el sòl pelvià i abdomen i tot això acompanyades del vostre nadó.

Gimnàstica hipopressiva

Gimnàstica hipopressiva

Especialment pensats per a recuperar la zona abdomino-visceral després de l’embaràs. També milloren les dolences de la columna ja que aconsegueixen reforçar tota la seva musculatura profunda i la faixa abdominal que la protegeix.

XERRADES

Xerrades

Som un centre dinàmic i en constant formació. Tant els nostres terapeutes com els nostres col·laboradors organitzen sovint xerrades i cursos superinteressants. Si no te'n vols perdre cap, segueix-nos a Instagram i Facebook!
Veure agenda

GRUP DE CRIANÇA TAUSALUT

Grup de Criança

Si vols formar part d'una llista de distribució i estar al dia de xerrades i activitats relacionades amb la maternitat i la criança, demana a secretaria que t'incloguin!
Inscriu-te!

Tríptics activitats 2021

Activitats de salut

ACTIVITATS DE SALUT

VEURE TRÍPTIC

Activitats maternoinfantil

ACTIVITATS MATERNOINFANTIL

VEURE TRÍPTIC