Si no visualitzes correctament aquest correu prova aquí
Tausalut
Un any més ens fa molta il·lusió compartir amb vosaltres la 6èna edició del SOLIDARITAU. Com molts de vosaltres ja sabeu aquest dia els terapeutes del nostre centre oferiran els seus tractaments a canvi de la voluntat i en benefici d’un projecte solidari.

Durant tot el dia tindreu a la vostra disposició un seguit d’activitats.  Animeu-vos a portar amics i coneguts!!!. Les places són limitades i, per tant, cal que confirmeu la vostra assistència. ( 977 219 622 o solidaritau@tausalut.com).

Les activitats programades són:

TAUSALUT

PROGRAMA TAUSALUT : C. Pere Martell, 19 1r 4a

9.15h : EXCURSIÓ PARC FLUVIAL. MARXA NÒRDICA.
Aquesta activitat ja és un clàssic del SOLIDARITAU, l’èxit de cada edició fa que un any més vulguem repetir. Farem una petita excursió pel parc fluvial i realitzarem alguns exercicis d’estirament a l’aire lliure. Obrirem gana per tastar tots els pastissos!!!

11.00h : CONCURS DE PASTISSOS I ESMORZAR SOLIDARI.
Esmorzarem plegats els diferents pastissos del concurs. També hi haurà cafè i té de comerç just. Encara que no hagueu fet l’excursió o la sessió de Ioga també hi esteu convidats. Podeu portar familiars i coneguts, tothom és benvingut (també els més petits!).

12.30h : XERRADA. CONEIX EL TEU SÒL PÈLVIC.
A partir d’ara ja no tens excusa. Parlarem obertament de la musculatura relacionada amb el sistema urogenital i en coneixerem la seva funció. Aprendrem a tractar les principals disfuncions i la Blanca Solé, fisioterapeuta especialista ens donarà consells i pautes perquè en sapiguem tenir bona cura per evitar possibles problemes.

17.00h : XERRADA. DOLOR CRÒNIC I ALIMENTACIÓ.
En l’anterior edició la Elisenda Miquel, homeòpata i psiconeuroimmunòloga, ens va explicar la base d’una bona salut intestinal. Aquest any aprendrem la relació que pot existir entre l’alimentació i el dolor crònic per saber com podem millorar la nostra salut.

18.30h : TALLER EXPERIMENTAL. Millora la teva postura i aprèn a respirar.
Un tàndem que no pots deixar escapar!. La Cristina Bofarull i l’Anna Ferran ens explicaran les claus per aconseguir una bona postura i aprendre a respirar d’una forma més eficient per aconseguir estar més sans i enèrgic.

Aquest any la nostra nova Unitat Maternoinfantil també s’apunta a aquesta iniciativa solidària. Coneix als nostres nous terapeutes i el nou espai.


Recordeu que totes les xerrades i tallers tenen un aforament limitat i que cal reservar plaça. Ho podeu fer trucant al 977 226 388.

MATERNOINFANTIL

 

PROGRAMA UNITAT MATERNOINFANTIL : C. Ritort i Faus, 23


11.00h : IOGA PER EMBARASSADES.
Estàs esperant un petit i vols experimentar una classe de Ioga? Vine i coneix a la Ruth Ferré, una llevadora que acompanya a les futures mares en l’art de sentir el seu cos i disfrutar de l’embaràs.

12.30h : XERRADA. LES TERÀPIES NATURALS I L’EMBARÀS.
Encara no saps que poden fer per tu disciplines com la osteopatia i l’acupuntura. Vine i planteja els teus dubtes per saber quines solucions pots obtenir des d’una visió holística i natural del cós humà.

16.30h : IOGA AMB NADONS.
Tenir un petit Koala enganxat a tu tot el dia no és excusa per no cuidar-se. Gaudiu junts d’una sessió de Ioga. La Cora, professora especialista en aquesta disciplina us farà gaudir d’una experiència fantàstica.

18.30h : TALLER EXPERIMENTAL. APRENENTAGE I RESPIRACIÓ.
La capacitat d’aprenentatge, la facilitat per la lectoescriptura, la orientació espacial, la concentració, tot, te relació amb com està estructurat el nostre cos i sobre com hem madurat els nostres reflexes primaris. Coneix millor el teu cos, les teves habilitats i coneix com pots ajudar al teu fill a tindre un aprenentatge més eficient i fàcil a través d’exercicis senzills que connecten el cervell amb la respiració.

Donar-se de baixa