INDIBA - Activ Prorecovery

És una teràpia que reforça l’acció de les mans expertes del fisioterapeuta especialista, amb una aparatologia innovadora i única que ens permet tractar des de l’interior del teixit qualsevol lesió, ja sigui aguda o crònica, escurçant de forma significativa el temps de recuperació.

INDIBA Activ Prorecovery potencia el procés natural de regeneració dels teixits sense emissió de radiació, creant un flux d’energia fisiològica que ens permet tractar qualsevol teixit del cos de forma completament innòcua. Ruptures musculars, fissures, fractures, artrosis, inflamacions articulars, tendinopaties són només algunes de les moltes afectacions que es poden beneficiar d’aquest sistema revolucionari.

Les pròtesis i els elements metàl·lics no representen cap contraindicació en la seva aplicació.

L’energia que utilitza INDIBA Activ Prorecovery es produeix a l’interior del cos gràcies a la mobilització dels ions de les nostres cèl·lules. D’aquesta manera no es perd l’energia en la resta d’estructures, com la pell i els teixits que envolten la lesió.

Rehabilitació Indiba Activ Prorecovery: Gràcies a l’estimulació de la capacitat reparadora del cos, l’aplicació de la INDIBA Activ Prorecovery en rehabilitació permet:

  • Alleujar ràpidament el dolor.
  • Mobilitzar precoçment les estructures afectades.
  • Reduir significativament el temps de recuperació.

Massatge Indiba Activ Prorecovery: El massatge terapèutic tradicional es torna més profund i estimulant, s’aconsegueix una intensa activació de la microcirculació a nivell limfàtic i sanguini. El cos experimenta un alleujament ràpid i molt durador.

Linfoedema: Recupera la tumefacció edematosa del teixit i restaura la permeabilitat selectiva de forma molt ràpida.

Teràpia del dolor: INDIBA Activ Prorecovery procura un alleujament del dolor des de la primera sessió a la vegada que estimula el procés regeneratiu dels teixits afectats, fins i tot en les lesions agudes.

Més informació: www.indibaactiv.com