Fisioteràpia

La fisioteràpia engloba tot un ventall de tècniques per millorar el nostre estat físic i està especialment indicada tant per tractar disfuncions cròniques com lesions agudes.

L’objectiu del fisioterapeuta és el tractament del dolor mitjançant la recuperació de l’estructura i la reeducació del pacient per mantindre un bon estat físic i evitar així les possibles recaigudes.

La fisioteràpia utilitza la teràpia manual (mobilitzacions, traccions, estiraments...), el massatge, la termoteràpia i l’electroteràpia, la punció de punts gallet i l’acupuntura aplicada al dolor entre moltes d’altres tècniques.

Punció seca

Tècnica de gran efectivitat, especialment indicada per tractar dolences d’origen muscular que cursen amb una simptomatologia de dolor irradiat.

El fisioterapeuta utilitza agulles d’acupuntura per arribar al punt neuràlgic de la contractura i així alliberar l’excés de tensió muscular que provoca el dolor.


Reeducació Postural Global

Coneguda com a RPG, és un mètode de tractament que posa especial atenció en les diferents cadenes musculars del cos.

El terapeuta valorarà cada cas i tractarà el conjunt de músculs que el pacient tingui més escurçats, ja sigui a causa de la seva postura o adaptacions a lesions mal curades.

És una tècnica ideal per a procurar el correcte creixement dels nens i adolescents i permet a l’adult alliberar-se de les tensions que acumula en la seva activitat laboral diària.


Drenatge Limfàtic Manual

El sistema limfàtic contribueix al bon manteniment del medi líquid del nostre cos.

El Drenatge Limfàtic manual és una tècnica de massatge suau que contribueix a que aquest sistema augmenti la seva funció multiplicant fins a 10 vegades la seva capacitat de drenar.