Lídia Garcia

Des de l’any 2005 treballo de Secretària Mèdica al centre. Les meves companyes no deixen de repetir-me que sóc la peça clau del centre.

Sóc la primera que trobareu quan entreu per la porta i la darrera que veureu quan us acomiadeu de nosaltres.

M’encarrego de gestionar l'agenda de les visites, d’atendre les vostres trucades i d’assessorar-vos en tot moment; especialment si teniu dubtes sobre quin és el terapeuta més adient per tractar-vos, segons les vostres necessitats.

tausalut@tausalut.com


Cristina Bofarull

Col. 2116

Em vaig diplomar en Fisioteràpia a la Universitat Rovira i Virgili l’any 1997.

Sóc la terapeuta més veterana del centre. Inicialment em vaig interessar per l’especialitat en geriatria però ben aviat les meves inquietuds professionals em van portar a ampliar la meva formació cap a la traumatologia. Després d’uns anys de treballar en l’antic Centre de Rehabilitació TAU em van oferir la possibilitat de fer-me càrrec del centre. Tot un repte!

Des d’aleshores, tota la meva dedicació professional ha estat dirigida a millorar els tracte dels meus pacients, promovent la prevenció i formant-me contínuament en els cursos que em donen eines per poder oferir el millor tractament a cada patologia.

cristina@tausalut.com


Judit Montserrat

Col. 3194 ROE 250

Fisioterapeuta des de l’any 2000. El primer centre on em vaig dirigir va ser aquest, després de treballar un any per a la Cristina de seguida em va oferir la possibilitat d’associar-nos.

Des d’inicis de l’any 2002, treballem conjuntament per millorar el servei que oferim al TAUSALUT.

El fet d’associar-nos ens va permetre tirar endavant el projecte empresarial i alhora no descuidar la formació continuada.

L’any 2004 em vaig diplomar en Osteopatia per l’Escola d’Osteopatia de Barcelona.

Des d’aleshores m’he seguit formant en diversos postgraus en la meva especialitat.

Tot i que reconc l’Osteopatia com una disciplina que tracta la globalitat sempre he mostrat una debilitat especial per formar-me en el tractament dels més petits i de la ginecologia i l’obstetrícia.

judit@tausalut.com


Rosanna Andrade

Col. 4320

Vaig estudiar Fisioteràpia a la Universitat Rovira i Virgili. Des de l’any 2003 treballo al centre amb les meves companyes.

Des de l’inici he estat l’encarregada de coordinar el servei que TAUSALUT ofereix a les mútues.

Tot i que és una de les feines que generen més dificultat logística pel gran volum de pacients que movem, les meves inquietuds professionals m’han portat ha especialitzar-me en el Massatge Terapèutic i el Drenatge Limfàtic Manual.

Des del passat curs 2008 també porto un dels grups de gimnàstica dirigida; SALUTGYM on puc posar en pràctica també els meus coneixements de control postural i streching.

rosanna@tausalut.com


Júlia Aguilà

Col. 6771

Em vaig diplomar en Fisioteràpia a la Universitat Rovira i Virgili l’any 2006 i poc temps després vaig començar a treballar a TAUSALUT.

Des d’un bon principi ja hem vaig interessar en l’osteopatia, treballar en aquest grup multidisciplinar on tenia contacte directe amb la visió osteopàtica del pacient em va acabar de decidir.

Em fascina la visió global que te aquesta disciplina sobre la salut de cada individu particular i em segueixo formant per conèixer cada cop més com puc acompanyar al pacient al redescubriment de la seva salut i benestar.

Em crida especialment l’atenció la influència de les emocions en els diferents teixits i òrgans; i durant la pràctica a la consulta em resulta molt gratificant sentir com aquests teixits responen al tractament quan els hi dones l’oportunitat de canviar.

julia@tausalut.com


Francesc Cobos

Col. 4553

Em vaig diplomar en fisioteràpia a la Universitat Rovira i Virgili l’any 2003. El meu caràcter inquiet i les ganes d’aprendre em van portar a marxar a treballar a un centre de fisioteràpia a Itàlia on hi vaig residir durant dos anys i on vaig tenir el meu primer contacte amb la osteopatia; al tornar tenia clar que volia estudiar osteopatia i per això em vaig matricular a l’Escola d’Osteopatia de Barcelona.

L’any 2009 i havent-me diplomat en Osteopatia em vaig incorporar a l’equip de TAUSALUT, he estat l’últim arribar però espero poder-m’hi quedar molt de temps.

El meu interès en el context de les persones i en la societat en general ha fet que en la actualitat també cursi els estudis de la llicenciatura d’antropologia social i cultural a la URV.

francesc@tausalut.com


Núria Valldosera

Coneixia la trajectòria del centre des de els seus inicis ja que gran part de la meva família i alguns dels meus amics s’hi tractaven i me n’havien parlat molt bé.

Quan estudiava la carrera a Barcelona somniava en poder posar algun dia en pràctica tots els coneixements que estava aprenent, aleshores em preocupava però, que ho pogués fer en un ambient de treball agradable, amb bons companys de feina i on no descuidessin la formació continuada, ja que sento que encara he d’aprendre moltes coses.

Aquí em trobo d’allò més bé, en l’equip ja soc una més tot i haver estat la darrera en arribar, i el treball multidisciplinari amb la resta de companys em dona l’empenta que necessito per seguir creixent com a professional dia a dia i formar-me en camps de la fisioteràpia que per mi eren totalment desconeguts.

nuria@tausalut.com


Treballa amb nosaltres

TAUSALUT és un centre obert a noves propostes terapèutiques i en busca constant de tot el que pugui millorar la salut dels seus pacients.

Si ets professional sanitari i creus que pots aportar els teus coneixements al nostre equip , no ho dubtis, fes-nos arribar el teu currículum a tausalut@tausalut.com.