Activitats terapèutiques

En l’actualitat a TAUSALUT trobaràs més d’una dotzena de grups d’activitats dirigides amb l’objectiu de fomentar la salut dels nostres pacients.

Gimnàstica dolça

Ofereix la possibilitat de moure el cos d’una manera sana i efectiva. Persones amb artrosis, hèrnies discals, contractures i altres disfuncions, troben en aquest espai una manera sana de cuidar-se amb la seguretat del control especialitzat d’un fisioterapeuta.

Durant la classe es combinen exercicis de tonificació i estiraments, amb especial atenció a l’esquena, sense descuidar les extremitats.


Salutgym

Més intensa que la gimnàstica dolça i especialment pensada per a persones que volen fer exercici sense el risc de fer-se mal. Salutgym combina exercicis posturals, streching, pilates, i estirament dels principals músculs de l’esquena i les extremitats.

També dirigida per fisioterapeutes és una activitat física segura i saludable per alumnes que requereixen una atenció especialitzada, dirigida i personalitzada.


Pilates postural

És una gimnàstica terapèutica i global que permet equilibrar la postura de l’alumne mitjançant exercicis de tonificació i coordinació on la respiració i la ment hi són sempre presents.


Ioga salut

És una antiga pràctica física que es va iniciar a la India fa milers d’anys i que té com objectiu millorar la salut treballant cos i ment.

La pràctica continuada del Ioga ens ensenya a allunyar-nos de les tensions que ens envolten i ens connecta amb el nostre món interior de pau i tranquil·litat.


Gimnàstica hipopressiva

Especialment pensats per a recuperar la zona abdomino-visceral després de l’embaràs. També milloren les dolences de la columna ja que aconsegueixen reforçar tota la seva musculatura profunda i la faixa abdominal que la protegeix.


Gimnàstica prenatal

La gimnàstica Prenatal ajuda a les futures mares a cuidar el seu cos, la seva ment i preparar-se per rebre al seu nadó. Augmenta les possibilitats d’un part mecànicament més respectuós i una prompta recuperació.


Ioga amb nadons

És un espai per retrobar-te, sentir-te i compartir exercicis i postures que t’ajudaran a “recol·locar” i tonificar el teu cos, a la vegada que serena les teves emocions. Adaptem les postures perquè les puguis realitzar amb el teu nadó i així pugueu gaudir d’estones de relaxació al seu costat.


Estirament cadenes musculars

És una pràctica corporal precisa, senzilla i molt efectiva. Ajuda a millorar la flexibilitat corporal a través de la elongació de la musculatura superficial i profunda, també estirem les fàscies mitjançant estiraments de llarga durada i d’intensitat moderada despertant la consciència corporal i sensorial.


Marxa nòrdica

La pràctica d’aquesta activitat millora la resistència, la velocitat i augmenta el subministrament d’oxigen i la capacitat cardiovascular. En la pràctica d’aquest exercici es sol·liciten fins a un 90% dels músculs del cos i s’impliquen gairebé totes les articulacions.

Beneficia a totes les persones que tenen problemes cervicals, dorsals i d’espatlles a més de potenciar l’extremitat inferior i tota la musculatura de l’esquena.